Jobbdag

Har börjat känna mig lite sämre på kvällarna i min myastenia. Vet inte om det beror på att jag jobbat mer än vanligt, eller om det är en kombinerad stress, med virus. 
Jag är ju sjukt stressad över flytten, hur allt ska klicka liksom. Byta lägenhet/radhus med någon är inte optimalt. Det innebär flyttstäd innan själva flytten i princip. Vi flyttar ju samtidigt! Det kommer bli värsta kaoset! Men när vi väl är på Plats i radhuset kommer det bli skitbra :)

Jag har varit halvrisig sen nyår med  hosta och varit subfebril. Men igår tog jag mig äntligen utanför dörrarna på ett halvmilsjoggpass efter dryga veckans uppehåll.  En halvmil körde jag och Cissi på, och Gud så skönt det var. Graderna låg ungefär runt nollan, eller möjligtvis på pluskanten, luften var frisk och man blir ju så himla pepp! Nästa gång ska jag öka till 6-7 km tänkte jag. I ett desperat försök att snart kunna nå mina gamla tider och distanser. 
Tyvärr blev ju dubbelseendet ett faktum efter joggen och kvällen blev rätt jobbig. På nåt sätt kan det ändå vara värt det, för det är ju som balsam för själen! 

Ikväll fick jag även till ett egenkomponerat litet cirkelgympass, där hela kroppen fick kämpa. :) 

Bjuder även på en bild från helgen på Nybergskorna. 

Jag och Anna var ute på grappa och käkade pizza i helgen och tog ett glas vin! Det var inte igår kan jag säga! Mysigt 👍

Nu kommer prinsarna så jag ska kramas lite. Tjing!