Gott nytt år!

Nyårsafton. Snart är kl 12 och ett nytt år ska börja! Anna och Ida och Leo är här. Barnen har skött sig utmärkt. Godis och bus! Vi har ätit trerätters. Toast Skagen, rostbiff och potatisgratäng och till sist panacotta. Det var micke som stod för matlagning.

Jag har haft en jobbig dag. Är så anfådd. Jag får nog snart söka sjukvård om det fortsätter. Det är jobbigt. Varje gång jag böjer mig blir som ett jogging pass!

Här är några bilder från matbordet. Om det går att få med dem.


Hur förkyld som helst...

Nu har förkylningen från helvetet kommit på besök. Inngen nässpray i världen hjälper. Är det något jag hatar så är det att vara nästäppt. Jag känner mig hängig, men hoppas att jag mår bättre i morgon.

Vi har fredagsmys med barnen och nu tittar de på film. Vi har hyrt Dino 2. Barnen sitter som tända ljus efter en dag med mycket skrik och bus. Mina öron är trötta.

Sen så har börjat fått den klassiska gravidhjärnan. Det är ju tredje gången nu så jag vet vad som händer och slipper tro att jag börjar bli dement.Jag glömmer saker, folk får upprepa sig då jag glömt vad de sagt minuten tidigare. Min hjärna är helt enkelt på semester, och det är oklart om och när den tänker komma tillbaka. Förmodligen blir den borta i nåt år. Hoppas den är på någon trevlig plats iaf, typ i Thailand eller nåt :)

Här är iaf en färsk bild. Från idag. Det syns att jag är trött. Tur att jag har nåt att skylla på.


Jul

Nu har jag haft ett litet juluppehåll här. Men julen har varit jättebra. Jag är så nöjd! Barnen fick så mycket fint, och det fick jag och Micke också.
Vi åkte ner mot Gusum dagen innan jul. Vi stannade till i Norrköping och köpte de sista julklapparna. Barnen hade inte sina bästa dagar, och vi var glada att vi fick ta en fika hos Wibom EN gång iaf ;) Tänkte nog att han slänger ut oss snart. Ludvig var helt otroligt jobbig. Men så fort vi satte oss i bilen igen så somnade han, så han var nog trött..

På julafton började barnen kika i fönstret långt innan tomten skulle komma. Men det gjorde ju också att William inte missade när tomten väl kom gåendes på uppfarten. Han delade ut de klappar som han hade med sig, sen lät han resten av klapparna under granen ligga kvar så att vi kunde dela ut dem efter att han gått vidare. Tomten fick sig ett glas whisky innan han gick som förtärdes med sugrör. Det tyckte väl barnen tog lite för lång tid, de vill ju öppna klapparna som var kvar, så de frågade om inte tomten skulle gå snart =)

Här är två julfina förväntansfulla killar!






Och här har vi självaste jultomten....













Och den fina granen ;)



Dagen efter mat...





Hm ser nu att jag inte fått nån annan än mina barn med på bild... Bra fotograf! Om nån av er i familjen har kort på flera än bara mina pojkar kan ni gärna mmsa dem så lägger jag in dem!



Väl hemma blev det frissan för grabbarna grus. De hamnade brevid Ludvigs förskolefröken. Stackarn, får inte ens gå till frissan  på sin lediga dag utan att ha barnen runt sig... haha! Det var fröken och mina pojkar på rad...

och så fick de färg i håret när de var klara. Förra gången fick William grön färg, och den gick inte bort på två månader.. Så denna gången fick han orange och tack o lov gick den att tvätta bort.





Vad gäller mig, så känns det som att jag blivit jättetung. Det är jobbigt att böja sig ner. Och jag tycker inte att jag får ner nån mat längre heller. Bara en liten portion gör att jag inte får plats i min kropp. Lungorna känns för små ;) Vissa nätter får jag sitta upp och sova för att det "rinner över" annars... usch!
Jag klarade mig från illamåendet hela julen iaf! Jag har ätit gott och njutit. Och sen har jag  lidit för att jag ätit för mycket. Men det var det värt. Jag har ju inte kunnat äta ordentligt sen augusti.
Sen så har jag börjat få en massa sammandragningar hela tiden. De gör ju inte ont så jag antar att de är okej! men de kommer i princip varje gång jag böjer mig ner, eller går ut bilen,  osv. Det var så länge sen jag var gravid så jag har nästan glömt! Ska lägga ut en magbild i morgon om jag kommer ihåg det, för det kan vara kul att se hur jag växer... (det lät illa)
Jag har börjat bli tröttare igen också. Skulle behöva sova middag varje dag, men idag har jag faktsikt klarat mig.
På det stora hela mår jag faktiskt helt okej! Det är inte så att jag klagar, om ni tror det, men det kan vara intressant för mig att läsa tillbaka sen också, och se vilken vecka som vad hände. På tal om veckor har jag gått in i vecka 27 nu, det går framåt, sakta men säkert. 13 veckor kvar då bara!!!! :) Det känns som att jag varit gravid i två evigheter.

nu kallar sängen....








F-kassa & läkarintyg

Idag har jag fortsatt att kräkas. Det bådar inte gott inför jul.
Idag har jag ringt bm som jagat läkare som ska sjukskriva mig på heltid. Ringt försäkrings kassan, jag har fått en egen handläggare. Hon tyckte att jag kämpat på bra! Det var så skönt att höra.

Dagen har gått. Pinat mig ut på några promenader med hunden. Försökt äta. Lite sallad, gurka tomat och tonfisk gick ner. Kall mat rockar.

Nu väntar jag på älsklingen som strax slutar sitt kvälls pass.


Kastat in handduken,Söndag och Tomtesmyg i skogen...

I morse satt en hund och tittade på mig med sina stora bruna ögon. Så där bedjande såg de ut. kl var 8.00 och jag hade sett fram emot sovmorgon. Låg och kisade med ögonen så hon trodde att jag sov. Men hon genomskådade mig. Det var bara att gå upp och ta en morgonpromenad.  Det hade snöat en del under natten så det var vitt på backen. Ludvig ville ut i snön så vi klädde på oss och gick ut. Dinah gillar snö, hon rullade runt massor. Ludvig skulle kasta snöbollar.
Plötsligt känner jag bara illamåendet som kommer över mig. Och vips så har jag lagt en spya på gångbanan. Både hund och son stod och stirrade på mig medans jag ulkade. Ludvig såg lagom road ut. Vi fortsätter promenaden, jag fortsätter ulka. Nu var det bråttom hem. Men bara 50 meter längre bort är det dags igen . Två kräkningar på en kort promenad. kul.. Tack för att det var söndag morgon och ingen trafik ute. Hade nån sett mig så hade de nog trott att jag var full. FY!

Det var bara hem och lägga sig. Lagom till Lunch går jag upp igen. Men jag började ulka direkt av första tuggan spagetti och köttfärssås. Så jag värmde en snitzel i stället, och hela portionen gick ner, till sista tuggan, Då kom allt i retur.  Sen fick jag lov att sova ett tag till.
Det blev en tallrik med risgrynsgröt ett par timmar senare, och den fick jag iaf behålla. Jag är LIVRÄDD att det ska bli lika illa som tidigare. Idag har helt klart påmint väldigt mycket om de dagar jag låg inne, då jag inte kunde behålla något alls!

Min faster har sorgligt nog gått bort, och det är begravning för henne i veckan. Jag hade tänkt gå men nu vet jag inte om jag kommer klara att köra till örebro, och om jag klarar att sitta i kyrkan utan att vara rädd för att kräkas. Jag får se hur dagsformen är.


På eftermiddagen var det dags för tomtesmyg i skogen. Jag som bara sovit hela dagen, och hade lovat killarna att gå dit kände inte alls för det. Illamående, i snöblask på skogspromenad. Men jag bet i hop. Det var en tipspromenad anordnad av korpen tror jag. Det var tomtar utplacerade längst spåret som man skulle spana efter. Hittade man dem fick man godis eller leksaker! En jätterolig aktivitet för barnen. Det tog emot, men det var det värt! Att få se dem så lyriska. William var värst tror jag. Hans mun gick i ett! :) Vi träffade williams klasskompis i skogen, så det var nog extra kul.
Sen var det dags att vänta på att Stefan skulle hämta dem.
Under tiden så gjorde Micke och barnen en snögubbe :)



Synd att det blir så dålig bild när man tar med blixt med Min iphone. Det är för att skalet jag satt på reflekterar blixten.


Sen gott folk har jag tagit beslutet att bli sjukskriven igen. Det är inte värt att sova 4 timmar varje dag efter jobbet för att jag egentligen inte har ork till att jobba. Samt att mitt illamående kommit tillbaka i ganska kraftig bemärkelse gör att jag inte orkar vara där, och nu kräks jag ju igen också.. Jag hade bara två pass den här veckan, men det räckte. Tyvärr. Jag ser mig som besegrad av min egen sjukdom. Alla har haft rätt. Läkare, chefer, Micke. Jag hade inte kraften. Men jag ville försöka. Jag ville så gärna jobba. Jag kastar in handduken, och återkommer om ca ett år om allt går som det ska.
kram till alla där ute.

Lördag

Den här veckan har varit rent utav en skitvecka. Illamåendet har stått mig upp till öronen, jag har blivit mer och mer trött, och varit väldigt ledsen. Och arg. Arg för allt och ingenting. Jag lackar ut för minsta lilla. Jag har bråkat med Micke och det har varit ett par tuffa dagar. Jag känner hur jag börjar bli stor och otymplig och missnöjd med mig själv. Jag är missnöjd för att jag inte orkar göra saker. Jag orkar inte ta hand om barnen på rätt sätt, så istället för att alla har varit nöjda och glada så har jag legat på soffan och tyckt synd om mig själv, och barnen har varit understimulerade. Min ork finns inte!!!
På eftermiddagen tog jag mig iaf en tur till Anna och barnen, i snöblask vädret. Rensa tankarna och lungorna. Låta Micke vara ifred. Så fick barnen leka lite iaf.

Anna var inte så kry, utan hade nog blivit smittad av sin lilla Leo. Så det blev slapphäng i soffan och bara beklaga sig för varandra. Skönt att ha såna vänner faktiskt, som man bara kan vara sig själv med, ligga i soffan må dåligt och ändå känna sig bekväm. Hon hängig på sitt håll, jag illamående på mitt håll..

Under kvällen redde allt ut sig hemma iaf. Men vi har det inte så lätt nu med alla krämpor och prövningar vi sätts inför.
Jag är inte gjord för att vara gravid. Så mkt har jag kommit fram till iaf... !!

Julpyssel med jultomen

Vi fick höra att Tomten var och hälsade på coop forum, så det blev en tur dit. Man fick pyssla med tomten, sen fick man även en liten julklapp.  Ludvig valde ett ninjago lego och william en jojo. Men nåt pyssel blev det inte. De hade nog inte ro!











På kvällen blev det Tacos och myskväll!

Ludvig var tvungen att ringa till BENGT för att försäkra sig om att det skulle finnas en julgran och julklappar när vi kommer dit på jul...

Sen passade han på att fråga Micke om man får öppna alla julklappar om granen råkar välta :) Söt unge! Han tror inte att man genomskådar honom..


Smurfarna

Vi tog oss en tur till Ica maxi efter skola/dagis, och där inne  fick vi oss en överaskning när vi träffade vi på en smurf. Ludvig blev alldeles vettskrämd och började springa därifrån gråtandes medans william gick fram och kramades  lite. Att Ludvig som är så kaxig annars kunde bli så skrämd var ju lite otippat.






Tillslut fick vi betala och gå ut ur affären, men då ångrade sig Ludvig och sa att han minsann skulle krama smurfen trots allt.. Sagt och gjort så fick vi gå in i affären igen, och leta rätt på smurfen igen.. Min lilla Ludde <3



Sen kunde vi stolta åka därifrån! Efter det blev det att hyra nya Smurf filmen.. Det blev ju helt plötsligt passande!




Illamåendet verkar inte ge sig. Börjar få ångest att det ska komma tillbaka... gah! Dag 5 nu?? Har börjat bli mer trött också, vill sova hela tiden. Det ska inte vara lätt att vara gravid inte..




Två dagars jobb, 4 dagars illamående.

Denna veckan har det liksom vänt igen. Jag som mått så bra, har börjat må illa igen. Det är hemskt jobbigt och jag får ångest av att må illa.. Vill inte! Vill må bra ju! Har börjat med illamåendetabletter igen. Det har varit jobbigt att jobba, men det har gått, även om inte helt smärtfritt. Igår var jag så trött att jag somnade efter jobbet och sen la jag mig tidigt på kvällen. Illamående och trötthet. Men tack o lov har jag inte kräkts dessa dagar iaf...


Jag var hos barnmorskan idag, och det var första gången vi mätte magen och lyssnade på hjärtljud. Jag var lite över normalkurvan på storlek, men jag brukar ju vara stor när jag är gravid så jag var inte förvånad. Vågen visade totalt 2 kg plus sen graviditetens start.. Hb och Blodsocker låg fint, så inget extra järntillskott behövs. Blodtrycket låg ganska lågt, och det kan ju förklara varför jag känner mig mosig o lite yr. Hjärtljuden låg på 159 slag/minut, så det var bra. Lilla hjärtat jobbar för fullt där inne <3

Det känns kul att få bekräftelse från sin lilla bebis :) iform av att få höra hjärtljud och känna fosterrörelser.


Nu sitter resten av familjen och äter gröt o kvällsmacka, så jag ska göra dem sällskap!

Lucia på Dagis

Idag var det Luciafirande på dagis. De små var så fina så! Ludvig stod sist i ledet och vi stod tyvärr helt fel placerade och när vi flyttade oss, så fick vi så klart inga bra platser. William hade Luciafirande på skolan på morgonen, utan föräldrar, så det följer bara bilder på Ludvigs firande. Han tyckte nog att det var mest coolt att vara stjärngosse för att han skulle få hålla i stjärnan, det blev ju nästan som en pang pang eller nåt lasersvärd.

Han hade sagt besviket till fröken när han stod i ledet att "min mamma är inte här, jag ser henne inte" Stackars plutt. Inte lätt att hitta sin mamma i mörkret bland 100 andra mammor.








Sen bjöds det på glögg och pepparkaka. Jag tror att william missade hela kalaset, han var för upptagen med att leka så han fastnade inte ens på en enda bild. Ludvig gillade glöggen, han stod kvar och tog två koppar direkt :) Jättemysigt var det iaf!







Julgran!

Nu är granen uppe! Det blev lite tidigare i år än andra år, men det gör inget. Vi har ju bara barnen varannan vecka och Nästa gång de kommer så åker vi direkt till Mickes Mamma och BENGT för att fira jul. Vi åker ner dagen innan julafton och hem på juldagen. Så om vi inte satte upp granen nu så skulle barnen inte få se den förrän veckan efter jul, och det är ju inte så kul kanske? Detta blev bäst! Nu hinner både vi och barnen njuta av den. Det blev dock av och på klädnad för vi glömde sätta i ljusen först.. Jag vet inte hur ni andra gör men jag brukar sätta i dem först. Så när granen var färdigklädd så var det bara att börja om :) Det blev inga positiva reaktioner från barnen haha!
Här kommer några bilder!












Fin bild på Mig och william :)



Och så här blev den färdiga granen! Mys!





nytt stycke..

Texten jag just skrev ser konstig ut. Allt i samma stycke.. Det blev väl nåt fel, för jag vet var jag ska stycka av... ;)

Trött söndag

Mycket hormoner i svallning känner jag. Jag är ledsen och arg och lite allt möjligt på en gång. Gråter som ett barn. Kan inte tygla mitt humör. Vill skrika rakt ut. Idag har vi varit och tittat på ett radhus i Skogstorp. Tyvärr, måste jag säga, var det inget för oss. Det kändes som att man skulle vara tvungen att göra massa saker med det, samt att det var väldigt trångt. Lite för trångt. Man kanske är bortskämd när man bor i en luftig 4a på 140 kvm? Vi får helt enkelt söka vidare. Vi har ju inte jättebråttom som tur är. Vi bor ju bra där vi bor. Det skulle vara för att barnen skulle komma närmare kompisar, men vi hinner. Dagen har präglats av illamående och en jätte trötthet... Wierd. Jag har inte varit så här trött på ett par veckor, och borde klara mig några veckor till innan jag blir tung och trött. Jag får gå och lägga mig tidigt idag kanske. Jag har sovit lite dåligt i natt, Dinah har väckt mig några ggr.. Det är konstigt, hon brukar inte väsnas på natten, men i natt gjorde hon det. Micke fick köra över henne till Cilla. Idag orkar jag inte. Nu är barnen hemma igen. Skönt med lite liv i hemmet. Just nu badar de. De är glada och stojjar, och sånt värmer i mammahjärtat. När de kommer upp ska Ludvig få prova sitt stjärngosse set från förra året, för att se om han kan ha det i år igen. Det borde inte vara så kinkigt. Det är utomhus så de behöver ha varma kläder under, så det kan hända att det är för litet att trängas på över en jacka. Nu ska jag ta upp mina nybadade fina fina pojkar <3

Idol final

Jag har ju varit sjukskriven hela hösten och har därmed sett alla idolavsnitt, men ikväll är det final, och då ska Simone jobba! Det är väl inte hela världen, men lite bitter är jag! Ser allt utom det man egentligen väntat på. Hoppas att det blir en lugn kväll på jobbet iaf så kanske man kan kasta ett halvt öga på tvrutan. Om inte annat hinner jag ju hem till snabb reprisen och jag hinner ju se vem som vinner. Förra året satt jag i Globen i finalen. Det är en upplevelse iaf. Stämningen osv. Nu ska jag förbereda mig för jobb. Tjing!


Härliga förmiddag!

Va skönt att kunna ligga kvar i sängen så länge man vill. Idag vaknade jag halv elva så det blir en sen frukost. Micke har jobbat tre nätter, gick av igår så han sover faktiskt fortfarande. Jag har blivit sugen på ägg, så det ska bli gott att inta frulle med ägg nu!


Hos Anna

Ledig idag. Micke har jobbat natt så han sover. Jag har tillbringat förmiddagen med dinah hos Anna. Vi har snackat massa skit och umgåtts. Trevligt! Men hon ska jobba kväll så nu ska vi snart röra oss hemåt. Sen får vi se vad dagen bjuder på. Det är väl dags att städa antar jag. :)

Förresten funkade det utmärkt att blogga via telefon, så det blir det mer av! (Just nu tex. :) )


Jobbkväll..

Sitter vid frukostbordet. Idag tar det emot lite grann. Mår lite illa och får då genast panik över hur det ska gå och jobba kväll. Vi får hoppas att det släpper innan det är dags.

När jag fixat mig då blir det en promenad till Coop. Jag måste köpa frimärken och nån lunch som går fort att laga. Det är hög tid att lämna in graviditets penning papprena om jag ska få den beviljad i tid. Klantigt av mig, att inte ha fixat det innan när jag ändå bara varit hemma om dagarna.

Detta är första gången som jag bloggar via telefon. Det ska bli intressant att se om det funkar bra. :)

Nu ska jag ta ett ryck här. Ses sen!


Jobbat!

Ifredags var Anna och Barnen varit här på fredags mys och det blev chips och godis. Det var livat värre så vid 20 tiden gav vi upp :)  Men det verkar som att barnen hade kul iaf, och mammorna fick en chans att ha lite vuxenprat. Najs! Efter att de gått så dansade jag och barnen till Idolerna. De är så söta. Jag borde filmat dem med deras sköna stilar!


Jag jobbade en dagtur i fredags, och det har gick jättebra. Dock blev jag illamående på slutet, och väl hemma fick jag kräkas. Sen efteråt släppte illamående direkt. Men det går längre mellan gångerna och det är en befrielse. Sen var jag  ledig tills på måndag kväll.

I Lördags fick barnen tömma sina spargrisar som började bli lite fulla, så vi drog ner på stan och väl där fick de välja vad de ville! Det var kul för dem att "ha lite pengar på fickan" Det blev såklart leksaker. Lite lasersvärd (som gick sönder direkt) och lite annat smått o gott. William valde en beyblade hör o häpna.. Det är det enda han vill ha när man frågar  :)
På kvällen blev det hemgjord pizza, det var gott.






Påklistrat smile =) Man måste ju le på bild ;)






Här följer några badbilder på grabbarna. William köpte ett cyklop sist när vi var hos Ing-Marie och BENGT, och det ska användas flitigt. William har jobbat på att hålla huvudet under vatten  så länge han orkar, och det gick ju betydligt lättare nu med cyklopet ;)






Uggla?



Sen blev det lite plockepinn och det var koncentration på hög nivå
Iaf hos 75% hos deltagarna



För Ludvig var det roligare att bygga mönster...




Det är trist att behöva lämna dem varannan vecka.. Denna gången var det riktigt jobbigt, ångest i mammahjärtat..Nu dröjer det tills söndag innan jag ser dem igen. Saknar. Undra hur det kommer att kännas när bebisen kommer. Den kommer jag ju ha på heltid, och prinsarna bara varannan vecka.... Det kommer kännas orättvist på något sätt. I don´t like. Men jag är  glad att de har en bra pappa som är engagerad!! En vecka går fort Simone.. fort...



Just ja.. Dinah gillar chokladkalendrar. Två styckna på två dagar har hon ätit upp. Jag bad barnen att plocka undan dem så att hon inte skulle få tag på dem, men Ibland blir man bara grinfärdig.. Under tiden barnen lämnades till skola/dagis hittade busen på detta... Åt upp Williams.... igen...
Det blir ju inte så mycket kvar av dem kan jag säga....!!!!
Det är nog inte lätt att vara labrador..
Varje dag ligger något nytt på golvet. Det är ett äventyr att komma hem varje gång ;) Men emellanåt är du söt Dinah!

Ja det var en gång en star wars kalender.. Om det inte syns menar jag ;)





Jobba!

Det går några dagar mellan bloggandet men jag känner att jag inte riktigt hinner. Jag ska försöka skärpa mig. Men det är mycket nu. Jag har ju arbetsprövat denna och förra veckan och det har gått bra. Nu gott folk har jag äran att berätta att i morgon börjar jag jobba "på riktigt" och får lön. Det känns kanon! Dock bara 50% men det är bättre än inget och en bra start. Det var över 3 månader sen jag jobbade sist. Härligt! Håll tummarna att det går bra nu, jag orkar inte fler bakslag. Nu har jag iaf inte spytt på över en vecka! Det är ju kanon. Jag mår illa, men har sluppit ta massa mediciner mot det.

Va trist det är när det är mörkt ute. Men Dinah måste ut ändå. Här följer några bilder på en mörk skogspromenad. Skönt att det är upplyst i skogen. Men min fantasifulla minsting har ju ändå mörkersyn säger han. Han behöver inga speciella glasögon utan ser bättre än alla andra i mörker och räddar oss från faror.











Igår hade vi lite pepparkaksbakande. Vi försökte oss på ett pepparkakshus men det sket sig. Det bara rasade ihop. Nästa år får vi använda lim i stället för sockerlag. Det var svårt! Men barnen fick till ett par stora hjärtan iaf och de ska hängas upp i deras fönster :) Ludvigs till vänster och Williams till höger!



De fick även välja varsin stake/stjärna i affären och Ludvig valde en Klar (skrik)blå, och den hade vi svårt att acceptera, men då skulle vi inte sagt att han fick välja om vi inte accepterade hans val, så vi fick svälja en gång och låta honom få den.. hehe.. vi kanske kan måla om den till nästa jul ;)
William valde tack o lov en stjärna på fot. Den var mer i min och Mickes smak.. :)
På denna bild ser den inte så hemsk ut som den är i dagsljus.. men men...barnen är nöjda så då är vi nöjda!





Så äntligen är alla adventssaker uppe!  Mys! Det känns så skönt. Undra varför jag drog ut på det? Jag hade ingen lust.. Men när barnen kom hem och tjatade blev det annat. Klart de ska få lite juligt <3 Det ska väl märkas att det snart är jul, även om vi inte har nån snö än?



Micke står nere i källaren för andra kvällen i rad och målar om bebisens spjälsäng. Ett par lager till, sen så blir den piff! Tänk! Vi ska få en BEBIS! Det är svårt att ta in, även om jag har två sen tidigare!




På tal om bebis så sparkas det och puffas rätt rejält nu. Jag kan tex känna var och hur den ligger. Idag har jag haft en rumpa uppåt :) Det blir lite verkligare då, när man känner den så väl. Här följer en bild på min mage.. Den är några dagar/en vecka gammal dock så jag är väl ännu större nu! Och på tal om stor, så har jag gått upp alla mina förlorade kilo, och ligger t o m på plussidan. 2 kg + !! Nu kan jag gärna stanna i vikt tycker jag. Jag har ingen lust att gå upp 26 kilo som jag gjorde med William. Men jag känner att sötsakerna lockar mer och mer.

Inte den bästa bilden, men något iaf!




Här kommer en cool bild på Dinah, så här kan det se ut i skogen. Hon älskar ju pinnar, men ibland försöker hon få med sig träd! observera att denna sitter fast.




...och här kommer två sötnosar till.....