Tidiga morgnar

Det kan vara rätt mysigt att vakna upp tidigt till en ny dag. Bara njuta av lugnet innan alla barn springer runt på högvarv, även om det på sitt vis också har sin charm. 

Agnes har börjat knöla lite om nätterna igen. Hon sover sedan nån-ett par veckor tillbaka lite oroligt och vaknar och gråter. Dock somnar hon om igen, direkt när hon får nappen. Detta har resulterat i några tidiga morgnar, senaste dagarna. Hon har velat gå upp redan vid 4-5 tiden. Eftersom att jag legat och sovit en vecka så kan min andra halva vara värd sovmorgon den här helgen, så jag har valt att gå upp med lillan. 

Jag funderar på det här med hennes sömn lite. Jag tänker om det kan ha att göra med att hon nyligen börjat förskola? Mycket nya intryck, som bearbetas nattetid. Va tror ni? Visst låter det rimligt? Allt är ju nytt. Nya människor att lära känna, nya aktiviteter, ett nytt språk som börjar formas, på hennes vis. Och nya utmaningar helt enkelt. 

Här sitter vi alltså en tidig söndagmorgon och har det riktigt mysigt. 

Härligt att se när solen går upp! 



Liten tittar på Bolibompa med stor


Första mellisen är också redan intagen. 
Stolt tjej äter banan själv! 




Inne hos Ludvig ser det ut så här. Alla labolinor ligger på rad, också nerbäddade. " de måste ju också ha täcke" . 
Han är väl för härlig???? 
Bilden är från igår kväll. 







Du har så rätt Simone, hon får så många nya intryck varje dag och det påverkar sömnen. Den sover hon säkert också som em stock på fsk om dagarna pga samma anledningar. Har du nån max-sovtid på fsk? Eller för hon sova till hon vaknar? För blir det inte bättre med sovandet på natten kanske ni ska vara låta henne sova en viss tid på fsk, och oavsett vad personalen säger så stå på dig om ni vill ändra sovtid. ;)

Kram Sara

Svar: Än så länge kan hon sova hur länge hon vill, men vid nåt tillfälle har hon haft svårt att somna på kvällen. Dessvärre sover hon inte länge på dagen utan blir
Simone

2013-10-20 // 17:14:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback