Lilla hjärtat

Att Agnes inte sover om nätterna, har lite småfeber och är allmänt ilsk har sin förklaring.

Efter att Agnes hade sin njurbäckeninflammation vid 1månads ålder så sa läkaren åt oss att vara observanta och komma in och kolla urinen vid feber utan andra tydliga orsaker till den.

Igår började urinen lukta illa och vi åkte och lämnade en urinsticka som inte såg helt bra ut. +4 på vita blodkroppar som tyder på att hon fått en urinvägsinfektion. Nu har vi lämnat 2 odlingar och väntar på svar. Men eftersom att hon ätit så mycket antibiotika så väntar vi på odlingssvar innan antibiotika sätts in. Så att de slipper byta sort. Man vill ju inte ge i onödan. Så nu kör vi smärtlindring i väntan på provsvar.

Tilläggas ska att urinen luktade starkt redan innan jul. Konstaterat på vc i form av en icke då fin urinsticka. De skulle skicka odling, vi ringde t o m och kollade så den var skickad. Men nåt odlingssvar kom aldrig. Nån miss nån stans?


Lilla hjärtat. Mammas lilla gosis. Det gör ont i mig varje gång hon gnyr. Kl är 22.18. Hon har redan vaknat 3ggr. Hoppas att hon får sova lugnt resten av natten.






Lilla hjärtat , låter inte så bra :(

2013-01-15 // 10:33:06

Stackars lilla sötnosen! saknar er ❤

2013-01-15 // 23:14:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback