3km + 5km

Min dag i ord och bilder... 




Trött, lite sliten och en gnutta besviken  av att bara klarat 3 km i morse innan jag var tvungen att ge upp.
Det blåste rejält och motivationen blev inte på topp, när jag mötte min fiende motvinden.. Det har faktiskt blåst rätt mycket på sistone och jag har märkt att backar och motvind inte fungerar under min medicinering. Det är trist, men jag får vara glad att jag kan springa alls! 

Efter middagsluren blev det en familjetripp in till Valdemarsvik. 
Vi kollade runt i några affärer och William köpte ett par skor i julklapp till sig själv, för egna pengar :) 

Valdemarsvik. Som ni ser, ingen snö här heller, men en havsglimt minsann. 

Mysigt


Familjen bus
 


Hemma igen och William fick uppgiften att hänga upp julstrumporna. Agnes ville också hjälpa till på ett hörn





Några (många) chokladkolor och godisbitar i min mage senare, så snörar Micke på sig löparskorna, och jag är inte sen att tjata mig till att få vara hans sällskap. I mitt tempo. Han är ju mycket snabbare än mig. 

Det är tacksamt att få barnvakt och kunna springa tillsammans. Det tackar jag farmor för. Det är kvalitetstid av hög rang för mig. Att få springa med min älskling.


Då kör vi. Jag körde på i ett hyfsat bra tempo, i  f e m kilometer. Uppförsbackarna var tuffa och jag flåsade på rejält, men vinden gott folk, den hade vänt! Det blåste inte alls så hårt som i morse och både kroppen och själen var pigg! Sista kilometern hämtade jag upp mig och den blev min snabbaste. 
Jag skulle kunnat bränna på ett par kilometer till, men  varvade ner och promenerade sista kilometern hem och lät Micke springa vidare, och han landade tillslut på 6,5 km. Jag vill spara lite på låret/ljumsken, så det inte blir nåt ytterligare bakslag... 

De hade gjort fint här på "landet"också fjärde ljuset tänt, över ån 


Hörrni! Nu är jag så där galet nöjd igen... Jag har ju faktiskt 8 kilometer spring i benen idag, och 9 kilometer totalt. Det är ju inte illa alls, så här dan före doppare-dan


Nu blir det lite mys här 









Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback