Första skoldagen

Ja, den gick faktiskt helt okej! William var lite nervös på morgonen, och trodde t o m att han skulle kräkas en sväng av nervositet, men väl där gick det jättebra. Alla tvåorna samlades i samma klassrum och det var i princip bara upprop och lite sånger, och info. Därav har vi ff ingen aning om vilka av alla 60 barn som blir just hans klasskompisar.
Sen fick nya klassen och alla föräldrar höra Agnes bestämda /arga/skrikiga stämma som ett komplement till sången och ett glatt skratt spred sig i lokalen. Ja många skrattade, och William var inte en av dem, utan han skämdes ihjäl sig och sjönk två dm längre ner på bänken och låtsades inte veta vem Agnes var. Haha! Hon är störtskön.


För Ludvig gick det väl också helt okej, men han var väldigt blyg och vågade inte riktigt svara på varken vem han var eller nåt. Men det hjälpte Teo honom med. Han hade micke med sig och även Agnes till en början, men hon fick ansluta till mig och William efter en stund.


När uppropet var klart så samlades hela skolan på skolgården och där hade rektorn dukat upp ett kanske 10-15 meter långt bord med en lika lång tulltårta serverat med grädde som alla barnen fick äta av. Det var en trevlig start till första skoldagen

Här är grabbarna i morse. Den ena gillar att fotograferas mer än den andra ;)





stora o fina pojkar. dom ser så mycket äldre ut helt plötsligt!

2013-08-19 // 19:48:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback