Kvalitetstid

Idag har det varit en fullspäckad dag. 8.45 stod det Handboll på schemat för grabbarna. Sen vid lunch anlände farmor och "farfar" Bengt som stannade ända fram till kvällen. Eftermiddagen blev det Ett besök på stan och där fick vi massa kläder till lillan, *tack* och så slukade vi ett mål på burger king och efter det sprang jag ju milen. Så det är ok ;)

Agnes gillade också handboll. Så fort hon kom in i guifhallen och hörde alla studsande bollar så började hon jubla högt och blev alldeles till sig. Hon skulle direkt ut på planen för att delta. Framtida handbollsproffs.

Grabbarna körde på jätteduktigt, det var kul att se! Tyvärr fångade jag aldrig William på bild.



Agnes blev helt slut efter dagen så hon somnade ovaggad i "farfar" bengts famn..

På tal om "farfar" Bengt, så är det inte Agnes biologiska farfar, men det är lite svårt att sätta namn på han, ni vet. (Det är Mickes mammas make för er som inte vet) Iaf så har vi bestämt att Agnes ska få ha två farmor och farfar. Farmor och farfar Bengt, och farfar och farmor Britt-Marie. Sen får det bli som det blir med åren. Vi testade först med farbror Bengt, men det blev ju också fel. Det lät inte alls så bra faktiskt. Haha! Det låter som en ful gubbe. Eller som som att det är en bror till Micke. Agnes har ju redan en farbror. Farbror Thomas.
Jaja, ni fattar vinken.

Lite bilder från idag.






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback