Bebismat a'la Spagetti med köttfärssås

Idag har jag gormetkockat spaggs och köttfärssås till lillstrumpan. Spännande att kunna börja använda lite kryddor och lök och annat gott. Sen kom jag på en skitbra id'e för att få den lite tjockare! Jag blandade i lite vällingpulver. Det låter kanske inte som det godaste man ätit, men det smakade ingen speciell skillnad, mot innan, och dessutom slipper maten bli blaskig. Och vad gör man inte för att hålla allt helt mjölk och sojafritt? Mjöl vill jag inte introducera riktigt än, så det är blev resultatet denna gång!





Och ja, Jag vet att pasta är gjort på mjöl ;) men vill i undvika större mängder

2012-09-28 // 14:33:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback