Fin semestervecka

Vi har haft en jättefin semestervecka.
Både mamma & Ludvig fick rätt. Ena stunden låg vi på en klippa vid havet. Nästa stund var det regn. Vi hade iaf jättebra dagar i Gusum. Vi blev tom bjudna på resturang av Ing-Marie och Bengt i söderköping. Oxfilé och entrecote. Inte illa alls! Och tillsammans med mickes systrar och respektive. Kvällen avslutades med en god kopp kaffe.

Sen blev det helg och Lilla Ludvig åkte till pappa. Men en helg går fort. Så nu är han tillbaka igen. Han ligger i sängen och skriker aaaaj emellanåt.... Kanske har han väx värk. Han har nämligen klagat i några dagar på ont i benen... Liten börjar bli stor <3

Igår blev det fiske. Mina syskon med barn var med. 10 fiskare drog totalt upp 0 laxar. Järngänget ;) nej då, det verkade rätt svårfiskat över lag igår.

Sista semesterveckan som kommer nu. Tiden har gått så fort. Och halva sommaren har regnat bort... Myggen har iaf vaknat till liv ordentligt här iaf... Mycket regn sen kläcks de.. Yack! Känns som att vi har ett helt inferno med insekter av olika valör här inne. I morgon blir det myggnät direkt!! Finns det nåt mer störande än när nån surrar runt omkring en i mörkret när man ska somna?! Svensk sommar kan man kalla det. Det är så kvavt ute OCH inne så att dörrar måste stå öppna om man inte ska smälta bort.
Myggnät. Det är grejer det.

I morgon kommer Peter och Åsa och kidnappar Ludvig en sväng. Det ska bli kul. Han vet att en överaskning väntar, så han protesterade inte en gång när det var dags för nattning. Ni vet... Väntar man på nåt så lägger man sig tidigt så att det blir morgon fortare :))
Lilla söt-nöten :))

Agnes har ändrat rutiner helt, och tvärstrejkar vid läggning. Hon kan absolut inte missa något alls. Vi ska försöka att börja forma henne lite nu. Det kan vara för tidigt, men jag har hört att om de sover mycket (långa perioder) på dagen så brukar natten bli samma. Dvs bra. Som det är nu så power napar hon mest, och som det är nu så sover hon lite oroligt mellan varven. Så vi ska försöka hålla henne vaken lite längre tid mellan middagslurarna :) sen får vi se om det funkar.. hittills är det ju bara hon som har bestämt ;)





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback